Over ons

Ragdoll Cattery 3CatZ is geen ééndagsvlieg als het gaat om fokken met passie en professionaliteit. Al meer dan enkele decennia werken we met Rottweilers in ons Rottweiler Centrum 3DogZ. Waar we naast het fokken met de honden, deze ook trainen, pension bieden en zonodig herplaatsen. Dus … ervaring voldoende…!

3CatZ Bamboo – Gucci

Het startte allemaal met de Rottweiler, maar tijdens de opleiding ‘Besluit houden van dieren – Honden en Katten’ hebben we kennis gemaakt met een zeer gepassioneerde Ragdoll fokster, die bij ons de vonk deed overslaan.  Zij heeft met haar enthousiasme en passie ons verliefd laten raken op het prachtige kattenras. Niet veel later hebben we samen met haar een plan en strategie opgesteld om naast het succesvol werken met Rottweilers, de Ragdoll bij ons te introduceren. Zo ontstond Ragdoll Cattery 3CatZ. Gestart met 3 poezen. Een Blue Mitted, een Choclate colorpoint en een Seal Bicolor.

De eerste kennismaking met de Ragdoll …

En onze katten …

Na enige tijd hebben we toch ons meer gespecialiseerd binnen de Ragdoll wereld en beseften we dat er twee variëteiten voor ons uitsprongen; De traditionele kleuren (Seal, Blue, Chocolate en Lilac) en het Burmees en Tonkanees patroon Sepia en Mink. Deze variëteiten zijn terug te vinden bij Ragdoll Cattery 3CatZ.

Al onze katten worden in huiselijke kring gehouden. Ze vormen -vanaf de eerste Ragdoll die we hebben- deel van het gezin. De omgang met volwassenen, andere katten en jonge kinderen is als vanzelfsprekend voor de katten.
Overdag lopen ze in en rond het huis, hebben ze de beschikking over een ruime buitenren. Ze kunnen daar de volledige dag spelen, boom klimmen en ravotten met elkaar.
Tijdens de nachtelijke uren, na een inspannende dag beschikken ze over voldoende lig- en slaapplaatsen om hun rust te kunnen vinden.

Om elkaar de volgende dag met veel enthousiasme wederom te begroeten …